Skräckfilmspodcasten med Erik och Magnus

Podcast 49: A Nightmare on Elm Street-special 2

I denna andra A Nightmare on Elm Street-special har vi tillsammans med Emil från ”Titta Dom Snackar” sett: A Nightmare on Elm Street 4: The Dream Master (1988), A Nightmare on Elm Street 5: The Dream Child (1989) och Freddy’s Dead: The Final Nightmare (1991).

Download: MP3

  

Tittadomsnackar

Emils podcast Titta Dom Snackar

Share this
Join the discussion

1 comment
  • Kul att höra kommentarerna om 3D-sekvenserna i ”Freddy’s Dead”. Jag såg filmen på bio, och där funkade 3D-effekterna hyggligt.

    Lite kul historia om det biobesöket; jag och polare med respektive flickvänner skulle gå på bio men kunde inte samsas om vad som skulle ses. Det slutade med att jag och polaren såg ”Freddy’s Dead” medan tjejerna såg ”Min tjej” i salongen bredvid.

    Vi hade skitkul åt Freddy och den uselhet som filmen verkligen är och det clashade lite med tjejernas upplevelse. När de snyftandes kom ut från sin visning frågade vi hur filmen var. De svarade att jodå, den var bra, men det var ”så sorgligt när pojken dog”, varpå vi fick någon Freddyflashback och började asgarva.

    10 minuter senare fick vi vinka av tjejerna vid bussen, det blev inte mer av den dubbeldejten. Men vafan, vi gick och tog ett par bärs och fortsatte garva åt Freddy istället.

Menu

Episode 49